Bilfoto fylder meget af min passion for fotografering.

Bilfoto
foto af biler og ikke mindst redigering af helhedsoplevelser betyder meget.

Jeg har gennem mange år taget biler, arbejder på messer, både som event & happening, og rundt på messer og til træf med kamera tunet ind på reportager. En hel klar interesse er stylede biler og amerikanerbiler, og gerne hot rods & rat rods som står meget højt på listen. Jeg deltager på mange træf i bl.a. Sverige, hvor biletusiamen er i et helt andet gear, godt hjulpet på vej af knap restriktive love og regler som her i Danmark. Ligeledes vil jeg ofte være på de fleste store biltræf og events her i Danmark. Hertil skal siges at videoreportager også er en stor del af mine interesseområder. jeg er også kendt under navnet bilfoto.dk men har valgt at slå alle mine sider sammen under FotoFyn.dk i dag.

Jeg har en gren indenfor bil fotografering som er at arbejde med komposit i photoshop. Eks. på dette se fotoet. Det vær sig plakat shoot til reklamer eller blot for en for en glad bilejer. se eks. på fotoet. En anden ting som jeg også ynder at blande sammen med bilfotogeragering er at bringe en model med ind i billedet. Der er gennem årene blevet lavet mange former for den type fotos, så et bredt og solidt know-how er bygget op.
Der er rigtigt mange eksempler på mine billeder af biler med og uden modeller, rundt på sitet her.

Jeg kan stille med alt i lys etc. til større bilshoot setups. på den front er jeg ganske godt dækket ind!

Så har du brug for en god bilfotograf eller video omkring biler / produkter. Så tøv ikke med at kontakte mig for et uforpligtende tilbud!
Jeg har ikke svært ved at finde på ideer og muligheder, så mangler du sparring på dette område, er det også noget jeg kan tilbyde!