Jan Ole Laugesen - Din fotograf på Fyn
Jan Ole Laugesen, Fotograf på Fyn

Fotograf på Fyn

Jeg er din fotograf på Fyn, når øjeblikket skal foreviges!
Jeg vil her fortælle lidt om min baggrund. Jeg har siden min ungdom haft en stor passion for billeder og video. Det hele kommer som et udspring fra min konfirmation, hvor jeg får mit første snapshot kamera. Det udvikler sig siden med at blive fulgt op af kurser i foto via den lokale ungdomsskole, og en tid derpå med masser af eksperimentel fotografering. Videre op til jeg en dag selv stod som underviser i en lokal ungdomsskole hvor jeg lærte elever alt om billedkomposition, fremkaldelse og billedkritik og ikke mindst etik.

Senere blev jeg tilknyttet en efterskole, hvor jeg producerede videoer & billeder på rejser etc. samt udvikle hjemmesider. Dette var en masse gode oplevelser, som jeg nu her drager stor udnyttelse af. Jeg har tillige en stor interesse i medie som værktøj, forstået på den måde, at ved at analyserer og tænke over hvor kraftfulde et virkemiddel billeder og video i diverse udtryksformer er. Dette er noget jeg finder utroligt spændende.

Specialer

I dag er bl.a biler og mc’er noget af min store interesse, lige så modelfotografering. Jeg har stor erfaring med events og setups til større arrangementer. Lige fra dokumentation, til reklamer, og at være en del af shows i større forsamlinger med eks. fotostudier og lign. happenings. Det kan vist heller ikke skjules at jeg har en lille passion for retro & pinup, en udtryksform der er fyldt med så meget glæde, at man ikke kan undgå at blive i godt humør.

Innovation
Jeg er typen der sætter udforskning i nye områder højt, er meget betaget af at udvikle og nytænke. Således har jeg en haft en del spændende opgaver gennem tiden, hvor min kreative side bliver “luftet”. Jeg sætter en stor ære i at kvalitet er i højsæde, og at kunne omsætte kundens tanker til visuel virkelighed er helt klart et klimax!
Jeg holder til på Fyn,  dette er centrum i Danmark, derfor er hele landet min arbejdsplads.
Kontakt mig gerne for et uforpligtende tilbud

Din opgave er min udfordring!