Indisk musikvideo – The easy way

Det er ikke hver dag man får stillet en kreativ opgave som denne

Historien bag kommer her.
Jeg bliver kontaktet af en fotograf kollega en lørdag eftermiddag, som spørger om jeg spontant kunne lave en musikvideo dagen efter.
Jeg er typen der elsker spontanitet, så selvfølgelig ar jeg fristet. Eneste jeg fik at vide var, det er i Odense, det noget indisk dans.
Dagen efter møder jeg ind på aftalt adresse og henter Christine Meier. Vi tager ind til Odense C og finder en passende plads emd ikke alt for glatte sten. Hun har brug for et godt underlag for sin dans.
Vi finder frem til det perfekte sted ved Møntergården. Christine smider noget musik på sin iphone, jeg er klar med håndholdt kamera. Der danses 5 gange, hvor jeg optager på lidt forskellige vinkler og metoder.
Ilat tog det ca. 1 time.
Derpå lidt redigering og klip af video ned til de berømte max 2 minutter.
Video kommer nu på hendes youtube kanal og så går det ellers løs. nu i skrivende stund er denne video set mere end 500.000 gange på godt 2 uger. 

Her er det jeg tænkte… WHAT ???? 

Det har været ekstremt fedt at prøve den metode, så spontant og alligevel så godt et samarbejde vi fik på så kort en tid.

Jeg glæder mig ekstremt meget til næste video vi skal lave 🙂