Make Up Factory
Make Up Factory

Makeup betyder rigtigt meget i fotografs verden, så selvom det måske lyde lidt sært, at jeg som fotograf har et link der hedder “makeup” på min hjemmeside, da har jeg en god forklaring.

Makeup produktet
Jeg arbejder meget tit med personer foran kamera, og til dette formål gør makeup sig klar godt på slutresultatet.
Jeg har brugt meget tid på at finde frem til et makeup produkt, som virkeligt er suverænt godt til alle typer af fotosessions.
Dette arbejde er sket via samarbejde med mange forskellige dygtige makeupartister, og er kommet dertil at et bestemt produkt bare er perfekt! Det som enhver makeupartist og eller model altid ender ud i at kunne lide. Navnet er Make Up Factory, som er et tysk produceret professionelt produkt.
Jeg har så også fundet den danske forhandler af dette, CKE Beauty System, som også har rødder på Fyn.
Ud over makeup forhandler de en lang række lækre hudprodukter, som lige så klart kan anbefales.

Få lagt en professionel makeup.
Jeg har et bredt samarbejde med landets absolut dygtigste makeupartister, således kan jeg nemt finde et tilbud med en god pris på en lækker styling til dig som model. Boudoir, business, venindeaften, bryllup, fashion eller ? kontakt mig for et godt tilbud!

Nye Makeupartister søges !
Ligeledes søger jeg efter nye makeupartister for samarbejde, her kan jeg tilbyde at stille op med makeup produkter til test shoot, Så har du, som makeupartist, lyst til dels at lave noget med mig som fotograf, og evt. vil afprøve de meget lækre produkter af fra Make Up Factory. Så har jeg det hele klar!

Step By Step
Konkret søger jeg både de rette modeller og makeupartister til en serie vi kalder “Step-By-Step”
Sidste shoot kan ses på de 2 fotos herunder.

Makeup Step-by-step
Makeup Side 1

Makeup Step-by-step
Makeup Side 2

Tøv endeligt ikke med at kontakte mig for yderlig informationer om dette!