Video ses på min Youtube kanal

Video er stærkt i udtryk
Video er et stærkt redskab til at udtrykke sig meget mere tydeligt og præcist

Video er et meget kraftfuldt medie til at få sine budskaber ud til omverden. Dette er noget jeg har beskæftiget mig med i mange år, og interessen blot vokser dag for dag.
Jeg laver videoer for firmaer, som bruger dem i deres salgsorganisationer for at vise hvad de kan leverer af produkter etc.
Dem kan jeg af naturlige årsager ikke vise frem, men kan komme med referencer ved henvendelser!
De sociale medier
Hvornår har du sidst ikke selv klikket på en video på eks. facebook, eller klikket rundt på en Youtube?
Der er meget fokus på de sociale medier, hvor det er blevet meget populært med videoklip, dette er også et sted mange af mine videoproduktioner lander.
Jeg går ind for fornuftige priser på video arbejde, således kan jeg tilbyde meget konkurrencedygtige priser. Droneflyvning er ikke noget jeg selv udfører, men samarbejder med landet dygtiste folk, som har droner som speciale.
Har du en ide eller en skitse til noget du gerne vil have sat på levende billeder, så tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende snak. jeg har et bagland der kan sættes i gang med at udtænke ideer og kreative tanker om netop dit projekt.

Her er de sidste 5 videoer som jeg har lavet. Der er mange flere at se på min Youtube kanal.

Det er typisk demo eller eksperimentelle videoer du her vil se.

[youtube_channel channel=UCdk827ka_HYkcm9eb6f9y3g resource=0 cache=300 privacy=1 fetch=5 num=5 ratio=3 responsive=1 width=306 display=thumbnail norel=1 nobrand=1 showtitle=above desclen=1 noanno=1 noinfo=1 link_to=channel goto_txt=”Besøg min YouTube channel”]